نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
فرهنگ شهادت
من عقیدهی راسخ دارم بر اینکه یکی از نیازهای اساسی کشور، زنده نگه داشتن نام شهدا است؛ این یک نیازی است که ما – چه آدمهای مقدّسمآب و متدینی باشیم؛ چه آدمهایی باشیم که خیلی هم مقدّسمآب نیستیم، امّا به سرنوشت این کشور و به سرنوشت این مردم علاقهمندیم – هرجور که فکر بکنید، بزرگداشت شهدا برای آیندهی این کشور، حیاتی و ضروری است. فرهنگ شهادت یعنی فرهنگ تلاش کردن با سرمایهگذاری از خود برای اهداف بلندمدّت مشترک بین همهی مردم؛ که البتّه در مورد ما آن اهداف، مخصوص ملّت ایران هم نیست، برای دنیای اسلام بلکه برای جهان بشریت است. این فرهنگ در جامعهای اگر جا افتاد، درست نقطهی مقابل فرهنگ فردگرایی غربی امروز [است] که همهچیز را برای خود و با محاسبهی شخصی میسنجند؛ برای همهچیز یک قیمت اسکناسی و پولی قائلند و آن، به دست آوردن آن پول است؛ این درست نقطهی مقابل آن فرهنگ است؛ یعنی «وَ یؤثِرونَ عَلی اَنفُسِهِم»؛(۷) اینها کسانی هستند که ایثار میکنند؛ فرهنگ ایثار، فرهنگ گذشت، فرهنگ مایه گذاشتن از خود برای سرنوشت جامعه و برای سرنوشت مردم. این فرهنگ اگر عمومی شد، این کشور و هر جامعهای که این فرهنگ را داشته باشد، هرگز متوقّف نخواهد شد؛ به عقب بر نخواهد گشت و پیش خواهد رفت. این کار شما این فرهنگ را زنده میکند. بنابراین من از همهی برادران و خواهرانی که در این کار نیک مشغول همکاری و شرکت در این کار هستند تشکّر میکنم و امیدوارم که همه موفّق باشید. این سه مجموعهای که امروز اینجا حضور دارید – مجموعهی ستاد بزرگداشت شهدای هنرمند، ستاد بزرگداشت شهدای دانشجو، ستاد بزرگداشت شهدای معلّمان امور تربیتی – هرکدام از اینها در نوبهی خود یک کار باارزش و پرمغز و پر مضمونی است که انشاءالله آثار آن را هم در جامعه مشاهده خواهیم کرد.۱۳۹۳/۱۱/۲۷ بیانات در دیدار اعضای ستادهای «کنگره شهدای امور تربیتی»، «کنگره شهدای دانشجو»، و «کنگره شهدای هنرمند»
حضرت آیتالله خامنهای ،به سبب بینش بلند و هدایتگرانه ایشان و همچنین جایگاه حساس و تأثیرگذار معظمله در معادلات داخلی، منطقهای و نیز نظام بینالملل، همواره بایستی مورد توجه طلاب و روحانیون بوده و به عنوان فصلالخطابی برای آنها باشد تا درحوزه انقلابی به معنای واقعی جامهعمل به خود بگیرد و طلاب در این راستا گام بردارند
در این آیین نظامی که با نمایشهای مختلف اقتدار بسیجیان همراه بود، حدود ۵۰ هزار نفر از گردانهای مختلف بسیجی حضور داشتند و آیین سان نظامی با نظارت سرلشکر سلامی اجرا شد.
سال 1364 آسمان شهر اهواز شاهد جنایتی دیگر از رژیم بعث عراق بود، در این جنایت جنگنده های عراقی مبادرت به سرنگونی هواپیمای غیرنظامی نمودند و احمد و تعدادی دیگر از هموطنانمان را به شهادت رساندند.
این کار و اثر ارزشمند و بسیار زیبا به کارگردانی برادر قاسم عوض بیگی و اجرای گروه سرود شهید فرجی با حمایت سیمای شاهد ساخته شده است.